Συναυλίες, χορός και θεατρικές παραστάσεις μάς περιμένουν αυτήν την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, σε διάφορα σημεία της Αθήνας και μας προσφέρουν ανάσες δροσιάς και ξεγνοιασιάς.

13ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα φωτίσει και πάλι το Αιγινίτικο καλοκαίρι. Διοργανώνεται από την Τετάρτη 8 έως το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 με την υποστήριξη των Φίλων του Φεστιβάλ, αλλά και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ιδιωτών χορηγών.

Καλλιτεχνική διευθύντρια: Ντόρα Μπακοπούλου
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, στις 21:00 – Μικρό Θέατρο Ιάσονα Μολφέση, στην Παχειά Ράχη

Η Κυβέλη επιστρέφει στην Παχειά Ράχη

Κυβέλη Καστοριάδη (φωνή)
Στέφανος Τσαπής (πιάνο)
Τραγούδια απ΄ όλο τον κόσμο

Μεσημέρι με μελωδίες άρπας στο Μουσείο Ακρόπολης

Κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη, από τη 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ., οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον καφέ τους ή το μεσημεριανό γεύμα τους με τη συνοδεία των μελωδικών ήχων της άρπας του μουσικού Θοδωρή Ματούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Ματούλας είναι μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ από το 1995. Έχει συμπράξει με όλες τις ελληνικές ορχήστρες και έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε συναυλίες και ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διδάσκει στο Ωδείο Athenaeum.

Μουσείο Ακρόπολης

Δευτέρα 13:00 – 16:00
Τρίτη 13:00 – 16:00
Τετάρτη 13:00 – 16:00
Πέμπτη 13:00 – 16:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Είσοδος ελεύθερη, υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

«Greece The Musicult» του Μάρκου Σεφερλή


Greece είν’ η χώρα της συχνής απεργίας, του τάβλι, του φρέντο, της πολλής ανεργίας! Μιας γενιάς δυστυχώς που δεν έχει να φάει μα αντί να δουλέψει, στην TV τραγουδάει! Greece είν’ η χώρα της δικής σου της πάρτης, της τρελής διαπλοκής, των θεσμών, της NOVARTIS! Της χοντρής αρπαχτής, της μεγάλης ρεμούλας, της – ναι μεν – πληρωμένης, όμως άδειας σακούλας! Greece είν’ η χώρα του adidas, του Nike, της μεγάλης λαχτάρας για μια selfie και like, για «ΡΟΥΚ – ΖΟΥΚ», «Master Chef» και για «Power of love», για τραγούδια ποιότητας, αλλά και για γαβ – γαβ! Greece είναι γκολ με πιστόλια παρέα, με ξενόφερτα μιούζικαλ, δήθεν τρέντι κι ωραία! Με σουβλάκι, ντομάτα, πατάτες, κεμπάπ, με ελπίδα για χρήμα στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ! Greece είν’ η χώρα δίχως Μέσι, Ζιντάν, δίχως Πούτιν και Μέρκελ και Ταγίπ Ερντογάν!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής
Κείμενα-Στίχοι Τραγουδιών: Μάρκος Σεφερλής, Στέλιος Παπαδόπουλος
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Ρούχα Χορού: Έλενα Παπανικολάου

Πρωταγωνιστούν:

Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Αρετή Ζαχαριάδου, Μάκης Πατέλης, Βασιλική Αγγέλη, Γιάννης Αγριόμαλλος, Ανάργυος Βαζαίος, Ζώζα Μεταξά, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Χριστιάνα Καρνέζη, Νίκος Χατζηπαπάς.

Συμμετέχει 12μελές μπαλέτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης