Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά το «Έναστρον» αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά το τέλος της εμφάνισης της στην Ακτή Πειραιώς, ανταπέδωσε την επίσκεψη, εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και προκάλεσαν πανικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος υποδέχτηκε τη Νατάσα με τρόπο «εντυπωσιακό» (βίντεο) και με όλο τον κόσμο όρθιο, να αποτυπώνει τη στιγμή στα κινητά του.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο frontman από τις ΜΕΛΙSSES υποδέχτηκε την αγαπημένη ερμηνεύτρια στη σκηνή και εκείνη του αφιέρωσε τον «Χαρτοπόλεμο»!

Ακολούθησε μια μοναδική συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών on stage, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη μαγική μεταξύ τους επαφή και επικοινωνία.

Στη συνέχεια η Νατάσα διαψεύδοντας το «ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί», φώναξε στη σκηνή τον Γιώργο Κακοσαίο και τραγούδησαν όλοι μαζί προκαλώντας «πυρετό το Σαββατόβραδο»!

Στον Έναστρον κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES συναντούν τη Δέσποινα Βανδή και μας παρασύρουν σ΄ ένα non-stop party , γεμάτο με τις επιτυχίες τους, μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια, εκρηκτικά ντουέτα και βεβαίως το ξεχωριστό μουσικό τους πάθος.

Μαζί τους οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης