Η «Λαϊκή Σκηνή – Κρύπτη» με οικοδεσπότη τον Βαγγέλη Κορακάκη ανοίγει τις πόρτες της και μάς προσκαλεί σε γνήσιες λαϊκές βραδιές και συναντήσεις, από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο δεξιοτέχνης μουσικός, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, συναντάει τη νέα μουσική γενιά και ταξιδεύει τα τραγούδια του μαζί με την Ανατολή Μαργιόλα (τραγούδι), τον Βασίλη Κορακάκη (μπουζούκι, τραγούδι), τον Αλέξανδρο Καμπουράκη (ακορντεόν) και τον Σταμάτη Πετσάκο (κιθάρα, τραγούδι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγούδια του από τους «Άρχοντες» του 1988, μέχρι το τελευταίο του βιβλίο-CD «Άδολη σιωπή», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Στη «Λαϊκή Σκηνή – Κρύπτη»  το λαϊκό τραγούδι συνεχίζει τον δρόμο του.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Κορακάκη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Κορακάκης γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Μαγεύεται από τον ήχο του μπουζουκιού που καθόρισε τη μετέπειτα πορεία του.

Η πρώτη του εμφάνιση ως μουσικός είναι το 1978 στο Θέατρο της Καισαριανής, στην παράσταση «Ο Λεπρέντης». Η επαφή του με τη δισκογραφία ξεκινά το 1985 γράφοντας τη μουσική για τρία τραγούδια σε στίχους του Τάσου Σαμαρτζή.

Το 1988 συστήνεται ως συνθέτης-στιχουργός από τή δισκογραφική εταιρεία Λύρα με τον δίσκο «Οι άρχοντες». Από τότε έως και σήμερα υπογράφει δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους και αρκετές συμμετοχές.

Το μουσικό του στέκι «Κρύπτη», πρώην «Μαγιοπούλα», στην Καισαριανή είναι σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.

Λαϊκή Σκηνή – Κρύπτη

Οδεμησίου 9 και Βρυούλων, Καισαριανή

Ώρα έναρξης: 22:30

Τηλ.: 2130457179

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης