Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιστρέφει στις ρίζες του. Στο YouTube, την πλατφόρμα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, αφού εκεί θα προβληθεί μία σειρά ντοκιμαντέρ για τον ποπ σταρ.

Η σειρά των δέκα επεισοδίων του «Justin Bieber: Seasons» θα μεταφέρει τους θεατές στην προετοιμασία του πρώτου άλμπουμ έπειτα από τέσσερα χρόνια, το οποίο ετοιμάζει ο τραγουδιστής. Το YouTube περιγράφει τη σειρά ως «πρώτη, ισχυρή και οικεία ματιά» στη δημιουργική διαδικασία του Μπίμπερ. Με νέα μουσική από τον καλλιτέχνη, το Seasons θα παρουσιάσει και αδημοσίευτα βίντεο από τα παρασκήνια και τον γάμο του τραγουδιστή με τη Χέιλι και την καθημερινότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπίμπερ άρχισε να γίνεται γνωστός όταν η μητέρα του ξεκίνησε να δημοσιεύει τραγούδια του στο YouTube το 2007. Ήταν μέσα από αυτά τα βίντεο που ο Scooter Braun ανακάλυψε τον τραγουδιστή. Έχει σήμερα 47,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, κάνοντάς τον, τον πλέον αγαπητό καλλιτέχνη που έχει εγγραφεί στην πλατφόρμα.

«Όταν ξεκινούσα, το YouTube μου έδωσε ένα βήμα και μια κοινότητα όπου θα μπορούσα να μοιράζομαι μουσική, εμπειρίες και στιγμές με τους θαυμαστές μου», δήλωσε ο Μπίμπερ. «Είναι υπέροχο που θα συνεργαστώ με το YouTube για αυτή την πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ. Θέλω οι θαυμαστές μου να συμμετάσχουν σε αυτό το ταξίδι».

Τα επεισόδια της σειράς θα είναι δωρεάν με διαφημίσεις, ενώ όσοι θέλουν να δουν τη σειρά χωρίς διαφημίσεις θα μπορούν να πληρώσουν συνδρομή 12 δολάρια το μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Seasons θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ενώ νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης