Μετά την πετυχημένη παράσταση του Άγιου Βαλεντίνου και μετά τη δεύτερη παράσταση με καλεσμένους τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Γιώργο Παπαγεωργίου (Polkar) ο Σπύρος Γραμμένος συνεχίζει για τρεις ακόμα Παρασκευές, 28 Φεβρουαρίου, 6 και 13 Μαρτίου, τις εμφανίσεις του και κάθε φορά καλεί φίλους, μουσικούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χειροπράκτες, δικηγόρους, μια σφήκα και έναν CEO και δοκιμάζουν τις αντοχές τους στη σκηνή.

Γιώργος Παπαγεωργίου -Σπύρος Γραμμένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου παρέα του η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, την Παρασκευή 6 Μαρτίου οι Μπάμπης Μπατμανίδης, Μιρέλα (Μιρέλα) Πάχου και η Βαγγελιώ (Βίγκαν) Φασουλάκη!

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με καλεσμένους  – έκπληξη  που θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν, για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Παίζουν οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Γιώργος Καρδιανός (κιθάρες), Αλέξανδρος Μυλωνάς (μπάσο – τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο – πλήκτρα), Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα) και Ναταλία Κοκώση (κρουστά – φωνητικά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία Αφίσας: Θωμάς Αρσένης

Φωτογραφίες live Σπύρου Γραμμένου και Σπύρου Γραμμένου με Γιώργο Παπαγεωργίου και Μυρτώ Βασιλείου:

Μιχάλης Τσεσμεντζής
Φωτογραφίες live Σπύρου Γραμμένου με Φοίβο Δεληβοριά: Ελένη Κοσμοπούλου
Οργάνωση παράγωγης: Κώστας Δετώρος
Novel Vox Παραγωγή

Καλεσμένοι:

Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Χριστοφορίδης (28/2)

Μπάμπης Μπατμανίδης, Μιρέλα Πάχου, Βαγγελιώ Φασουλάκη (6/3)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης