Ο ηθοποιός Σαμ Νιλ εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές του με τα βίντεο από την αυτοαπομόνωση και μάλιστα πρόσφερε μία διασκευή του «Creep» των Radiohead.

«Απλά κατακρεουργώ ένα ακόμη τραγούδι για να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι και να βρουν κάτι δημιουργικό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει καταστροφή ενός τραγουδιού των Radiohead, αγαπώ τους Radiohead τόσο πολύ» τόνισε ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου αρέσει αυτό το τραγούδι, είναι για όλους τους ανθρώπους σαν εμένα, δεν ήμουν στους πρώτους 15 (στην ομάδα ράγκμπι) δεν ήμουν στην ομάδα με τις μαζορέτες … αλλά ήθελα να είμαι ξεχωριστός» είπε.

«Γνωρίζω ότι τόσοι πολλοί από εμάς φοβόμαστε και είμαστε ανήσυχοι αυτή τη στιγμή, αλλά μην φοβάστε, μην ανησυχείτε» συνέχισε.

Ο Σαμ Νιλ, ιδιοκτήτης οινοποιείου στο κεντρικό Οτάγκο στη Νέα Ζηλανδία σε άρθρο του στο Variety εξηγεί πώς η πανδημία έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή της ταινίας «Jurassic World: Dominion» σταμάτησε, ο Σαμ Νιλ μένει στο σπίτι στο Λος Άντζελες και όπως «κάθε ηθοποιός στον κόσμο τώρα, δεν εργάζεται» όπως αναφέρει.

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης