Μια καθάρια και άμεση προσέγγιση των πιο αγαπημένων τραγουδιών του επιχειρεί ο ίδιος ο δημιουργός τους, Μίμης Πλέσσας στη συναυλία «Mια θάλασσα τραγούδια», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, με τη συμβολή δύο χαρισματικών ερμηνευτών, της Klaudia Delmer και του Αντώνη Κορωναίου. Σε φιλική συμμετοχή μαζί τους η χορωδία Cantelena – Χορωδία Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου –Αραβαντινού.

Συνθέτοντας τα τραγούδια του αποκλειστικά σε πιάνο, παρουσιάζει ένα σχήμα λιτό για να αποδομήσει τις καλύτερες στιγμές του στα «εξ ως συνετέθησαν» και να δώσει το λόγο στην απλότητα της πρώτης του έμπνευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συναυλία  ζωντανεύουν εκ νέου οι στιγμές όπου γεννήθηκαν λατρεμένα τραγούδια όπως «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Αμαρτία», «Ποιός το ξέρει», «Όλα δικά σου», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», «Χίλιες βραδιές», «Έκλαψα χτες», «Άναψε καινούριο μου φεγγάρι», «Τι σου ‘κανα και πίνεις» και πολλά άλλα.

Η κορύφωση της συναυλίας θα είναι η παρουσίαση των ολοκαίνουργιων ανέκδοτων τραγουδιών γραμμένων από τον Μίμη Πλέσσα για την Klaudia Delmer μέσα στο 2017.

Ένα ταξίδι μουσικής με καράβι ένα πιάνο και πανιά δυο σπάνιες φωνές, με τη διάθεση να φανερωθεί ξανά αυτή η πρώτη συγκίνηση όταν ένα μεγάλο τραγούδι γεννιέται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

€15,00 Γενική Είσοδος
€12,00 Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65)
€12,00: Προπώληση
Έναρξη προπώλησης: Πέμπτη 2 Αυγούστου

Προσφορά Προπώλησης Viva
Τα 100 πρώτα εισιτήρια στην τιμή των €10,00

Προπώληση εισιτηρίων:
VIVA
Dur
Γωνιά του Βιβλίου
Θέατρο Λιθογραφείον
Discover bookstore

Πληφοροφίες: 6977347098

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης