Ο Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας ετοιμάζει μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο. Τον Μίμη Πλέσσα θα συντροφεύσει η Νάνα Μούσχουρη. Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδίστρια θα βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον αγαπημένο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελείται η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Η μουσικοθεατρική βραδιά θα είναι πλαισιωμένη από την εικοσαμελή “Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας”, υπό την μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου. Τα ηχοχρώματα από πιάνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, τρομπέτα, κιθάρα, μπουζούκι, τύμπανα και κρουστά θα πλημμυρίσουν το μαγευτικό σκηνικό του Ηρωδείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

Τη θεαματική παραγωγή της συναυλίας υπογράφει η Music & Drama Productions του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα
Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Σκηνοθεσία : Γιώργος Ρεμούνδος
Παραγωγή: Music & Drama Productions – Μαυρίκιος Μαυρικίου
Διεύθυνση & Οργάνωση Παραγωγής: Νταίζη Λεμπέση
Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο)
Διονυσίου Αρεοπαγίτου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

26 Σεπτεμβρίου 2019
21:00

Εισιτήρια
Από 15€ έως 80€

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης