Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια από «Tο Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» έως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» έως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες».

Ο τελευταίος του δίσκος, εμπνευσμένος από τον έρωτα και την απώλεια, είναι πιστός στο πνεύμα και το ύφος του Μίλτου με τραγούδια του να έχουν ήδη καταγραφεί στην κοινή συνείδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συναυλία ανοίγουν οι STRING DEMONS (Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης), το εντυπωσιακό δίδυμο εγχόρδων που με εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το heavy metal και την παραδοσιακή/ λαϊκή με τη ροκ.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου υποδεχόμαστε «Τούτο το καλοκαιράκι» τραγουδώντας έως «Τα ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας.

Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα,
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά,
Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. κιθάρα.
Πασχάλης Κολέντσης – ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί.

Έναρξη: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr
στο τηλέφωνο 11876
μέσω vivawallet
& σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηανίων, αθηνόραμα gr, viva kiosk στο Σύνταγμα

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λεωφ. Πολυτεχνείου 34
ώρες 10:00 – 14:00
Παραγωγή: Stray Music

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης