Τη βραδιά του Halloween ο J Balvin θα δώσει συναυλία στο Fortnite. Ο Κολομβιανός τραγουδιστής και παγκόσμιος πρέσβης της reggaeton και κάτοχος τεσσάρων βραβείων Latin Grammy θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Fortnitemares» στο video game και θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Θα παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά στο After life Party το νέο τραγούδι του με τίτλο «La Luz», συνεργασία με τον τραγουδιστή Sech από τον Παναμά.
 
Το σόου θα μεταδοθεί στο mode «party royale» του Fortnite.
 
Η συναυλία του Balvin, η οποία θα προ-εγγραφεί στο στούντιο των Epic Games στο Λος Άντζελες, θα είναι η πρώτη του είδους για το Fortnite, καθώς θα γυριστεί με τεχνολογία εκτεταμένης πραγματικότητας (XR).
 
«Είμαι ευγνώμων που είμαι ο πρώτος Ισπανόφωνος καλλιτέχνης που θα είμαι πρώτο όνομα στην εφετινή εκδήλωση Fortnitemares» έγραψε ο Balvin σε ανάρτησή του στο Instagram.
 
Με τις live συναυλίες να ακυρώνονται από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο, το Fortnite έχει γίνει ένας σημαντικός προορισμός για μουσικούς καλλιτέχνες που θέλουν να δώσουν συναυλία και να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης