Την Κυριακή 27/12στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) ένα μοναδικό «Δρόμος Super Star Voices Online Concert» σε livestreaming μετάδοση σε όλο τον κόσμο!

Από την άνεση του σπιτιού μας στην πιο άρτια online συναυλία της χρονιάς, ένα… κλικ Δρόμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να περάσαμε από χίλια κύματα και η χρονιά που διανύουμε να παραμένει ταραγμένη σαν «Άγρια Θάλασσα» αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και εμείς θα απολαύσουμε «Αυτό που Αγαπάμε»!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:00 ( ώρα Ελλάδας) αράζει με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω, στους γνώριμους…Δρόμους της διασκέδασης, της παρέας και της ανεμελιάς, μέσα από ένα ανεπανάληπτο livestreaming concert.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Να ζήσεις μην ξεχνάς» θα μας τραγουδήσει, μαζί με παλιές και νέες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας, ο Γιώργος Σαμπάνης, υπενθυμίζοντας ότι η μουσική πάντα μας βοηθάει να «αποδράσουμε» και να νιώσουμε ζωντανοί, ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού μας!

Μπορεί οι συνθήκες να έχουν αλλάξει αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει η ίδια, αν όχι μεγαλύτερη και ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρασύρει στον μαγικό της κόσμο.

Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

Εισιτήρια: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: http://www.viva.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης