Ο Έλτον Τζον έστειλε σε φοιτητές εισιτήρια για συναυλία του, επειδή διασκεύασαν ένα από τα τραγούδια του κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Τον Ιούνιο του 2020, ο Έλτον Τζον είπε ότι «αιφνιδιάστηκε» όταν παρακολούθησε μια διασκευή του «I’m Still Standing» που ηχογραφήθηκε από μαθητές Λυκείου στο Τέλφορντ, στο Σροπσάιρ της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του lockdown.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μουσικός είπε ότι η διασκευή τους της κλασικής του επιτυχίας του 1983 «τον διασκέδασε πραγματικά» σε ένα προσωπικό μήνυμα και γνωστοποίησε ότι την παρακολούθησε τρεις συνεχόμενες φορές.

«Κάνατε κάτι εξαιρετικό και φτιάξατε μια λαμπρή εκδοχή του “I’m Still Standing”» είπε ο Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας στο μήνυμά του.

«Ελπίζω να έχετε όλοι μια σπουδαία καριέρα και η μουσική να παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτήν γιατί σίγουρα έχετε ταλέντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Έλτον Τζον υποσχέθηκε επίσης ότι οι μαθητές θα είναι καλεσμένοι σε μια μελλοντική συναυλία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ξαναρχίσουν οι εκδηλώσεις με φυσική παρουσία. Οι τώρα πρώην μαθητές νυν φοιτητές θα παρακολουθήσουν τον Έλτον Τζον στο Μπέρμιγχαμ στις 10 Ιουνίου σε μία από τις τελευταίες συναυλίες του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road».

 

Ο καθηγητής Μπεν Μίλινγκτον είπε ότι ο τραγουδιστής επικοινώνησε και τους είπε να «διαλέξουν» τις ημερομηνίες που θα ήθελαν να τον παρακολουθήσουν. Ο Μπεν Μίλινγκτον είπε επίσης στο BBC ότι δεν εξεπλάγη που ο τραγουδιστής τήρησε τον λόγο του, καθώς «τόσο ο Έλτον Τζον όσο και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις είναι τόσο καλοί και υποστηρικτικοί στο έργο που κάνει με τους νέους ταλαντούχους μουσικούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης