Ο Διογένης, δίνει όλο του το ερμηνευτικό είναι στην δυναμική ερωτική μπαλάντα, με τίτλο «Ο Άλλος μου Εαυτός», σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Ιορδάνη Παύλου, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του, με την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία «G Music»!

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, μετρώντας αρκετά χρόνια στη μουσική σκηνή, και έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, εκ των οποίων, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Μακρόπουλος και άλλοι, διαθέτοντας μία χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, πλούσιο ρεπερτόριο, και μοναδική σκηνική παρουσία, ο Διογένης, είναι ένας ερμηνευτής που θα μας απασχολήσει μουσικά, πάρα πολύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Άλλος μου Εαυτός» που απογειώνει ο Διογένης, οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Χρήστο Γιατράκο, και το αποτέλεσμα του βιντεοκλίπ, είναι άκρως ευρηματικό. Ο Διογένης, μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου, πάλεψε με τον άλλο του εαυτό, εγκλωβισμένος στο «Hotel Cortez- Escape Room», έπεσε στα πατώματα, πληγωμένος από τον έρωτα, και έκανε τα πάντα να ξεφύγει από τη γυναίκα- «φάντασμα» που στοιχειώνει την καρδιά του.

Στο πλευρό του, η εκρηκτική νέα Σταρ Πελοπόννησος 2020, Κατερίνα Κάλιαρη, που έδωσε όλο της το υποκριτικό ταπεραμέντο για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Άλλος μου Εαυτός» του Διογένη, κυκλοφορεί από τη «G Music»!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης