Ο Bryan Adams στην Αθήνα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 08:34
Ο Bryan Adams στην Αθήνα

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ υποδέχεται τον Bryan Adams και το Shine a Light World Tour του.

Έπειτα από την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ τον περασμένο Μάρτιο, ο Bryan Adams κάνει μια σειρά συναυλιών με τίτλο «Shine a light World Tour» σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αθήνα θα είναι μέρος της περιοδείας αυτής στις 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. και ο διάσημος καλλιτέχνης θα μαγέψει το κοινό με την μοναδική του φωνή και ερμηνεία.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης με 40 χρόνια καλλιτεχνική πορεία έγινε γνωστός με τις διαχρονικές επιτυχίες του Straight from the heart, Everything I do, Summer of 69, All for Love κ.α. Πέραν της αδιαμφισβήτητης καλλιτεχνικής του διαδρομής, ο σπουδαίος δημιουργός έχει ασχοληθεί εκτενώς με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το προσφυγικό, την φροντίδα σεισμοπαθών και άλλων σημαντικών κοινωνικών θεμάτων. Ως φωτογράφος έχει παρουσιάσει έργα του σε περιοδικά μόδας, σε βιβλία και σε εκθέσεις.

Η πορεία του έχει αποδείξει ότι είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και πως το μουσικό του ταξίδι δεν έχει όρια και στερεότυπα. Το καινούργιο του άλμπουμ απαρτίζεται από 12 νέα τραγούδια με ρυθμούς rock, pop και R&B. Το ντουέτο του με την Jennifer Lopez “That’s How Strong Our Love Is” αναμένεται να είναι ένα μελλοντικό all time classic.

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α.

18 Νοεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων

Vip Ζώνη: 150€
Αρένα όρθιοι 59€
Α Ζώνη: 69€
Β Ζώνη: 59€
Γ Ζώνη: 49€
Δ Ζώνη: 39€

Προπώληση εισιτηρίων εδώ https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/bryan-adams-shine-a-light-live-in-athens/

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 08:34