14 ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορείτε να παρακολουθήσετε online, σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020!

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον Παύλο Παυλίδη, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, συνεχίζεται την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 21.00 η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music.
 

Ο τραγουδοποιός παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο project που ετοίμασε την περίοδο της καραντίνας ειδικά για τη διαδικτυακή συναυλία στο ΚΠΙΣΝ. Μόνος του επί σκηνής, ερμηνεύει με τη συνοδεία της κιθάρας του και πλήκτρων τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, από τα “Ξύλινα Σπαθιά” μέχρι τη σόλο καριέρα του, πάντα με το αυθεντικό του ηχόχρωμα και στυλ. Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ, μετά τις συναυλίες που είχε δώσει με τον ΓΙΑΝ ΒΑΝ τον Σεπτέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της σειράς Music Escapades, καθώς και με την Katerine Duska τον Αύγουστο του 2016, εγκαινιάζοντας τη σειρά συναυλιών Parklife. Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/pavlidis,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίδρυμα Ωνάση

Ο Σαίξπηρ και ο Άμλετ έρχονται στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση μέσα από τη σύγχρονη ματιά του Γιάννη Χουβαρδά. Ο Ηλίας Γιαννακάκης  κατέγραψε με τον φακό του τις τελικές πρόβες της θεατρικής παράστασης στο ντοκιμαντέρ «Ο Άμλετ στο μυαλό του Γιάννη Χουβαρδά», που διατίθεται από σήμερα

Δείτε το εδώ.

Επίσης  σήμερα θα είναι διαθέσιμα και δύο νέα Radiophonics, στη νέα σειρά πρωτότυπων ραδιοφωνικών έργων που θα προστίθενται κάθε Παρασκευή στο Ψηφιακό Κανάλι.

ΚΘΒΕ

Έως την Κυριακή 31/5 μπορείτε να παρακολουθήσετε τις  παραστάσεις:

«Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχωφ

«Ο τραπεζίτης κερδίζει πάντα δυο φορές» των Ιγνάθιο δελ Μοράλ και Ερνέστο Καμπαγιέρο

«Οι απ’ αλλού φερμένοι» – Μια παραμυθική αναζήτηση της αγάπης

«Η μεγάλη πλατεία» του Νίκου Μπακόλα

«Ο μεγαλοπρεπής κερατάς» του Φερνάν Κρομλένκ

«Οι στυλοβάτες της κοινωνίας» του Χένρικ Ίψεν

«Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη

«Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη Παρουσιάζεται με υπότιτλους στα αγγλικά

Δείτε τις παραστάσεις εδώ

Παραστάσεις από το εξωτερικό που μπορείτε να βρείτε σήμερα online:

Shakespeare’s Globe Theater

Η Blanche McIntyre σκηνοθετεί μια μοντέρνα εκδοχή του σπουδαίου έργου του Σαίξπηρ «Χειμωνιάτικο παραμύθι». Η παρασταση θα είναι διαθέσιμη  έως τις 31/5, εδώ.

Μπαλέτα Bejart

Δείτε εκ νέου σήμερα έως και την Κυριακή 31/5, την παράσταση «空Ku» σε χορογραφία της Yuka Oishi.

Δείτε την παράσταση εδώ.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης