To Αστεροσκοπείο Αθηνών στο Θησείο φιλοξενεί το κοινό για μια ξεχωριστή βραδιά – συναυλία, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, σ’ έναν πανέμορφο προαύλιο χώρο στο Λόφο Νυμφών, μέσα στα δέντρα και με θέα την πόλη απέναντι από την Ακρόπολη και την αρχαία αγορά.

Ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Κατερινόπουλος από τον Λόφο των Νυμφών, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο εμφανίσεων και παρουσιάζει την μουσική παράσταση 7 Ellements συνδυάζοντας τη μυσταγωγία των πρώτων του live με τη ζωντάνια και την ενέργεια του Αττικού ουρανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από το επερχόμενο album και Σουίτες από την συλλογή Film Suites και Suites for ballet, ενώ η παρουσία του εναλλάσσεται επί σκηνής σε ρόλους μαέστρου, frontman και performer.

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται ζωντανά το Soundtrack της ταινίας μικρού μήκους Gerasimos που έκανε πρεμιέρα στο 28o Εχgroundfilmfest στο Wiesbaden της Γερμανίας.

Θα συμμετέχουν εκλεκτοί guest μουσικοί – έκπληξη, ενώ το κοινό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει παρατήρηση του ουρανού από το λόφο της Πνύκας με το τηλεσκόπιο Δ. Δωρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Κατερινόπουλο:

Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος γεννήθηκε στην πόλη του Αγρινίου το 1980. Σπούδασε κλασσικό πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και μουσική σύνθεση στην πόλη που γεννήθηκε.

Τον Απρίλιο του 2014 παρουσίασε το ορχηστρικό έργο Ojos Verdes στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για ένα ορχηστρικό έργο αφιερωμένο στην δημιουργία της ζωής.

Έχει επίσης συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για μια μικρού μήκους ταινία, ενώ συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου ως συνθέτης, πιανίστας και ηθοποιός το 2012 και το 2014.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Εισιτήρια στην πόρτα του Αστεροσκοπείου τη μέρα της συναυλίας απ’ τις 21.00 κ μετά.

Poster photos: www.photomium.gr

Πιάνο – Τραγούδι: Aνδρέας Κατερινόπουλος

Ενορχηστρώσεις: Aνδρέας Κατερινόπουλος

Κατασκευή μπάνερ-αφίσας: Δημήτρης Νίκας

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης