Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21.00 ο Μιχάλης Δέλτα επιστρέφει στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο Elation, στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades. Το Elation είναι ένα κομψοτέχνημα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής με νέες συνεργασίες που συνδέουν την Ελλάδα με το Βερολίνο και την Πολωνία.

Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, που πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα θα συμπράξει επί σκηνής μια ομάδα σημαντικών μουσικών.  Με τα δυνατά ηχοχρώματα και τα ρυθμικά μοτίβα τους, θα μας ταξιδέψουν στον ορχηστρικό πίνακα του Elation, όπου το αστικό τοπίο συνομιλεί με τη φύση και η ανθρώπινη ύπαρξη συναντιέται με το απόκοσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Electronica, ambient και techno μουσικoί καμβάδες μαζί με αλλοιωμένους ήχους κλασικού πιάνου, τσέλο τενούτες και ουράνια φωνητικά είναι ο σημερινός δυνατός, αλλά και ταυτόχρονα ευαίσθητος ήχος του Μιχάλη Δέλτα.

Ο Μιχάλης Δέλτα, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρός με τη ζωγραφική και τη μουσική. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα, ενός από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90. Από το 1999 και μετά ακολούθησε σόλο καριέρα. Μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία περισσότερα από είκοσι άλμπουμ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες κι έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιχάλης Δέλτα, πλήκτρα
Μαριλένα Ορφανού, πλήκτρα, πιάνο
Σταύρος Παργινός, τσέλο

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης