Μπάμπης Στόκας: «Η αγάπη του κόσμου μας έχει δώσει πολλή δύναμη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016, 16:35
Μπάμπης Στόκας: «Η αγάπη του κόσμου μας έχει δώσει πολλή δύναμη»
Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα - Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς και ερμηνευτές μίλησε στο zougla.gr με αφορμή την επανένωση του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα για τη συναυλία που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι.

Οι Πυξ Λαξ θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια του συγκροτήματος στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 11 Ιουλίου.Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέφερε: «Η αγάπη του κόσμου μας έχει δώσει πολλή δύναμη... Δεν καταλάβαμε ποτέ τι είχαμε κάνει.
 
Είμαι πολύ χαρούμενος που τα νέα παιδιά ακούν τη μουσική μας, είναι πολύ σημαντικό…

Οι «Πυξ Λαξ» πάντα έλεγαν αυτό που έπρεπε να σηκώσεις την πέτρα για να το δεις …Δεν ήταν το οφθαλμοφανές ήταν το μυστικό σου.

Ακόμη αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:
Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου:

Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο το καλοκαίρι του 2018, την Τετάρτη, 11 Ιουλίου, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Εκτός από τους Μπάμπη Στόκα και Φίλιππο Πλιάτσικα η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα: τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τη Δήμητρα καραμπεροπούλου(ακορντεόν), τον Γιώργο Γιαννόπουλο( τύμπανα) και τον Νίκο Γιαννάτο(μπάσο).

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016, 16:56