Τι ειναι το Hybrid Festival;

Το Hybrid Festival είναι ένα πείραμα στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Είναι μια εξερεύνηση στα φυσικά ζωώδη ερεθίσματα. Πρόκειται για κάτι νέο, που συμβαίνει υπό το φως του φεγγαριού. Και δαγκώνει.
Οι μελωδίες και οι στίχοι –λένε- έχουν την δύναμη να κατευνάζουν τα άγρια θηρία, καμιά φορά όμως χρειάζεται και να τα ξεσηκώνουν, να τα βοηθούν να αντιδράσουν στο περιβάλλον τους και να εξελιχθούν. “Survival of the fittest”, όπως λένε…

Τι γίνεται λοιπόν όταν φέρνεις κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μουσική (τη δική τους ή και γενικότερα) και συνταιριάζεις τα περιβάλλοντα που τους περικλείουν; Μαθαίνεις ποια είναι η πηγή της δύναμης τους και με ποιον τρόπο εξαπολύουν τη δύναμη αυτή, εκφράζοντας την όμορφη και άγρια πλευρά της. Κατανοείς τι συμβαίνει, όταν τα πνεύματά τους συναντιούνται κι όταν σταματούν να αποτελούν θηράματα, αλλά παίρνουν τον ρόλο του θύτη, του κυνηγού, του υποκινούμενου από το ένστικτο και όχι από τη λογική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σας προσκαλούμε στο Κύτταρο Live Club για να γίνεται μάρτυρες ή και μέρος αυτού του πειράματος και όλων των εκφάνσεών του, κυριολεκτικών και μεταφορικών.



ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ:

Seasons A.C.
Οι Seasons A.C. είναι ένα πενταμελές melodic hardcore punk συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκαν το 2015 και λίγους μόλις μήνες μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους με τίτλο “4”. Στη σύντομη πορεία τους έχουν καταφέρει να μοιραστούν τη σκηνή με ονόματα διεθνούς απήχησης όπως οι Amity Affliction και Deez Nuts και να εμφανιστούν σε headline και άλλες εμφανίσεις σε εγχώρια festivals -και όχι μόνο- σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία.

Διαβάστε περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης