Ένα σπάνιο μουσικό συναπάντημα έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη. Μία συνάντηση διακεκριμένων μουσικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα φτιάξει ένα μοναδικό χαρμάνι ήχων που ξεκινούν από την Κρήτη και τον Πόντο, ταξιδεύουν στις ακτές της Βόρειας Αφρικής και του Αραβικού κόσμου και περιέχουν παραδοσιακά ακούσματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, άξιος εκπρόσωπος της Κρητικής παράδοσης και γνωστός για τις εκρηκτικές του ζωντανές εμφανίσεις, συναντά τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, σύγχρονους εκφραστές του Ποντιακού πολιτισμού, σε μια συναυλία που ενώνει τον Πόντο με την Κρήτη, την παράδοση με το παρόν, σε μια μουσική γιορτή χωρίς σύνορα και περιορισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους και η απόλυτη ιέρεια της έθνικ μουσικής, Natacha Atlas, που θα συμπράξει μαζί τους, ενώνοντας τη φωνή της σε απρόβλεπτες συνεργασίες που θα απογειώσουν την βραδιά.

Αυτή η μοναδική μουσική συνύπαρξη έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης επηρεασμένος από τη μουσική του τόπου του την Κρήτη επέφερε ριζικές αλλαγές και κατάφερε να κάνει το δικό του ήχο και μουσική δίνοντας έτσι μια άλλη καλλιτεχνική μουσική διάσταση η οποία αγαπήθηκε και αναγνωρίστηκε παγκόσμια. Με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Αυστραλία, την Ευρώπη (σε θέατρα όπως: Circus Krone, Wien Konzerthaus, Liederhalle, Kongresshaus, Palais des Beaux Arts, Royal Druly Lane) και συνεργασίες με ξένα συγκροτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστείρευτη έμπνευση του μαζί με τη μοναδική φωνή και ερμηνεία του γίνεται ένα με το λαούτο χαρίζοντας πάντα αξέχαστες στιγμές στους ακροατές του. Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται ως μοναδικές. Η ερμηνεία του και ο ήχος της μουσικής του οδηγούν πάντα τους αφοσιωμένους θεατές του σε ένα αξέχαστο, μαγικό ταξίδι μουσικής.

Η συνύπαρξη του στη σκηνή έρχεται να εμπλουτιστεί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη, δίνοντας την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάντρεμα δύο λαούτων και δύο φωνών σε μία ιδιαίτερη μουσική επικοινωνία.

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης γεννήθηκε στο Βέλγιο. Η συναναστροφή του ως παιδί, με Βέλγους, Τούρκους, Έλληνες, Πολωνούς, Αιγύπτιους και Ιταλούς ήταν καθοριστική για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του.
Η συναυλία διοργανώνεται από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος στο πλαίσιο υποστήριξης των σκοπών της.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια: Α ζώνη :27 ευρώ , Β ζώνη :22 ευρώ, Γενική Είσοδος Όρθιων :17 ευρώ
Όρθιων (Φοιτητικό , Ανέργων, Άνω των 65 , ΑΜΕΑ): 13 ευρώ
Προπώληση: www.viva,gr
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
press@athens-technopolis.gr , www.technopolis-athens.com
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης