Καθώς τα εισιτήρια για τις πέντε πρώτες παραστάσεις έχουν εξαντληθεί, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση του «Ντον Τζοβάννι», την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30. Το αριστούργημα του Μότσαρτ σε μουσική διεύθυνση Οντρέι Όλος και σκηνοθεσία Τζων Φούλτζεϊμς, κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής: 21, 23, 25, 27, 29 και 30 Οκτωβρίου 2022.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την επιπλέον παράσταση θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 9.00 το πρωί, στην ticketservices.gr και στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 9.00-21.00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Ντον Τζοβάννι» είναι μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την Όπερα του Γκαίτεμποργκ και τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, η οποία υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στον ρόλο του τίτλου ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και μαζί του οι υψίφωνοι Τσέλια Κοστέα (Ντόννα Ελβίρα), Μυρσίνη Μαργαρίτη (Ντόννα Άννα), Μιράντα Μακρυνιώτη (Tσερλίνα), ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας (Ντον Οττάβιο), ο βαθύφωνος Πέτρος Μαγουλάς (Διοικητής), o μπασοβαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης (Λεπορέλλο) και ο βαρύτονος Νίκος Κοτενίδης (Μαζέττο).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης