Μία από τις πλέον επιτυχημένες συναυλίες διοργανώθηκε και προβλήθηκε ανήμερα του Πάσχα από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Γιάννη Κότσιρα.

Η streaming συναυλία ξεπέρασε τους 47.000 θεατές παγκοσμίως, ενώ πάνω από 6.000 μηνύματα εστάλησαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου, κάτι που την καθιστά ίσως την πιο επιτυχημένη διαδικτυακή συναυλία που μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συναυλία έγινε στους καταρράκτες της Έδεσσας ενώ ταυτόχρονα οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα πλάνα από τους Καταρράκτες, αλλά και την ευρύτερη πανέμορφη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο Γιάννης Κότσιρας δήλωσε καταγοητευμένος δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση και ευχήθηκε:

«Η επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να είναι σύντομα, χωρίς μπουνιές και αγκωνιές, αλλά με χειραψίες και αγκαλιές. Χωρίς μάσκες και φόβο, αλλά σε κανονικές συναυλίες και όχι μέσα από υπολογιστές.»

Πολλές ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άννα Μυκωνίου για τη διοργάνωση, αλλά και στον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, οι οποίοι μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός και να ταξιδέψουμε, έστω και με αυτόν τον τρόπο στις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα στο πανέμορφο τοπίο των καταρρακτών της Έδεσσας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης