Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στις Βρυξέλλες το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2018. Η συναυλία με τίτλο «Δώδεκα ώρες για την Ελλάδα», είναι μία πρωτοβουλία που πάρθηκε με στόχο την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής καθώς και σχολείων που το έχουν ανάγκη. Η ελληνική κοινότητα του Βελγίου έδωσε ηχηρά το παρών στηρίζοντας αυτό το εγχείρημα με πολλή αγάπη και συμπαράσταση για τα όσα έπληξαν τη χώρα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δώδεκα ώρες για την Ελλάδα» o Jimmy Jamar, η χορωδία του καθώς και όλοι οι συντελεστές παρουσίασαν ένα αξιόλογο θέαμα, θυμίζοντας πως η Ελλάδα και οι Έλληνες ενωμένοι σαν μία γροθιά, μπορούν να πετύχουν πολλά με μεράκι και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

 Η Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών, συμμετέχει και εφέτος στην εκδήλωση «12 Ώρες για την Ελλάδα»), υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Γκακούδη (Christos Gakoudis) και τη συνοδεία του Αλέξανδρου Σαρακενίδη (Alexandros Sarakenidis) στο πιάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναΐς Βάθη και το zougla.gr παρευρέθησαν στη συναυλία.

Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη:

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης