To βράδυ της περασμένης Κυριακής (9/8) πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου στη Μύκονο, στο Mykonos Art festival 2020 όπου έχει καθιερωθεί σαν το φεστιβάλ του Ελληνικού τραγουδιού κάθε χρόνο από τις δημοτικές αρχές του τόπου.

Σε αυτήν τραγούδησαν οι κορυφαίοι τραγουδιστές, Στέλιος Διονυσίου, Πίτσα Παπαδοπούλου και Ασπασία Στρατηγού και ο ίδιος ο μεγάλος μας συνθέτης ο Χρήστος Νικολόπουλος ο οποίος ξέρει να παρουσιάζει ταπεινά τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τραγούδια που αγάπησε ο ελληνικός λαός εδώ και 50 χρόνια. Ο κόσμος συμμετείχε με πολλή θέρμη κρατώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.

Σε κάποιες στιγμές ο κόσμος, τα 1500 άτομα, έγιναν μια παρέα, τραγουδώντας “στων αγγέλων τα μπουζούκια”, “το αγριολούλουδο”, “τις νταλίκες”, “το ξημέρωμα” και πολλά ακόμα. Ο Χρήστος Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να τιμήσει τους μεγάλους λαϊκούς συνθέτες “Τσιτσάνη”, “Καλδάρα”, “Μητσάκη”, που ως γνωστό πάνω σ αυτούς στηρίχτηκαν οι μεγάλοι έντεχνοι δημιουργοί κι όχι μόνο.

Στην ομιλία του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Θέμης Ροδαμίτης , απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαριστίες στο συνθέτη για τη μεγάλη του προσφορά στο λαϊκό τραγούδι. Οι συναυλίες του Χρήστου Νικολόπουλου συνεχίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης