Με τη συμμετοχή των διεθνούς φήμης κιθαριστών Γιώργου και Στέλιου Γκόλγκαρη που συμπράττουν ως σολίστ, με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της 2ας Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, με τίτλο «100 Κιθάρες», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μουσικής Λάρνακας 2018.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο 22χρονος Γιώργος Γκόλγκαρης εμφανίστηκε ως σολίστ,
με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, ερμηνεύοντας το Concerto «Andaluz» του J. Rodrigo, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέλιος Γκόλγκαρης, αποτελεί μαζί με τον Βασίλη Μαστοράκη, το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical από το 1998, έχοντας ηχογραφήσει τρία (3) CD, με την παγκοσμίου αίγλης δισκογραφική εταιρεία, ενώ έχουν εμφανιστεί ως ντουέτο σε πολλά διεθνή φεστιβάλ κιθάρας. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, η σύμπραξη του ως σολίστ με την Philadelphia Orchestra, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου μαέστρου στον κόσμο Charles Dytoit, στις Η.Π.Α.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Αντώνης Κοΐζας, που δημιούργησε και συνένωσε τα Κιθαριστικά Τμήματα που έχουν συσταθεί σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Η Ορχήστρα πρωτοεμφανίσθηκε τον Ιανουάριο του 2017 σε συναυλίες στην Λευκωσία και τη Λεμεσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συναυλία της Λάρνακας, την Ορχήστρα θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μπουντούνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης