Ο Σταύρος Χατζησπύρου, μουσικός και τραγουδιστής με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εκφράζει την αγωνία του για την επαγγελματική του δραστηριότητα στο zougla.gr και επισημαίνει ότι είναι άδικο ενώ δουλεύει να μην τυχαίνει οικονομικής στήριξης όπως όλοι οι εργαζόμενοι που πλήττονται αυτήν τη στιγμή.

Τα περιοριστικά μέτρα της 23ης Οκτωβρίου που αφορούσαν τη Θεσσαλονίκη για απαγόρευση ζωντανών θεαμάτων-εμφανίσεων καλλιτεχνών που εξέδωσε η κυβέρνηση έπαυσαν την επαγγελματική δραστηριότητα του ιδίου και των συνεργατών του και ο εργοδότης τους αναγκαστικά τους έβγαλε απ την ΕΡΓΑΝΗ στις 26 Οκτωβρίου. Με βάση αυτό οι κωδικοί τους στην ΕΡΓΑΝΗ ως μουσικοί – τραγουδιστές είναι αδύνατον  να εμφανιστούν τη 30ή Οκτώβρη όπου η κυβέρνηση ζητεί ενεργές συμβάσεις, ώστε να δώσει επιδόματα στους πληγέντες…Εν κατακλείδι για 4 μέρες όπως όρισε η κυβέρνηση δεν επιδοτούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε στο zougla.gr o Σταύρος Χατζησπύρου

«Ονομάζομαι Σταύρος Χατζησπύρου. Είμαι μουσικός και τραγουδιστής με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

»Θέλω να σας γνωστοποιήσω το πρόβλημα μου και να σας ζητήσω την ανάδειξη αυτού μέσα από το site της ZOYGLAS  και των όποιων μέσων διαθέτετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Εργαζόμουν ανελλιπώς απ τη λήξη του πρώτου Lockdown 4μιση μήνες στη Θεσσαλονίκη όπου εδρεύω και κατοικώ. Τα περιοριστικά μέτρα της 23ης Οκτωβρίου που αφορούσαν τη Θεσσαλονίκη για απαγόρευση ζωντανών θεαμάτων-εμφανίσεων καλλιτεχνών που εξέδωσε η κυβέρνηση έπαυσαν την επαγγελματική μας δραστηριότητα εμού και των συνεργατών μου. Ο εργοδότης μας αναγκαστικά μας έβγαλε απ την εργάνη στις 26 Οκτωβρίου .

»Με βάση αυτό οι κωδικοί μας στην εργάνη ως μουσικοί – τραγουδιστές είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εμφανιστούν τη 30ή Οκτώβρη όπου η κυβέρνηση ζητεί ενεργές συμβάσεις, ώστε να δώσει επιδόματα στους πληγέντες. Σας υπενθυμίζω ότι η Θεσσαλονίκη στις 23 Οκτώβρη με ΦΕΚ ανέστειλε τη καλλιτεχνική δραστηριότητα στα μαγαζιά και την επόμενη εβδομάδα αναγκάστηκε να κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης ΟΛΗ την εστίαση.

Σας ζητώ  να συνδράμετε και να αναδείξετε το πρόβλημα αυτό αν έχετε τη καλοσύνη καθ ότι δοκιμάζονται οικογένειες, δεν υπάρχουν πόροι, είναι αβέβαιο πότε θα είμαστε σε θέση να δραστηριοποιηθούμε ξανά στα επαγγέλματα μας και είναι άδικο ενώ δουλεύαμε να μην τυχαίνουμε οικονομικής στήριξης όπως όλοι οι εργαζόμενοι που πλήττονται αυτή τη στιγμή. Εν κατακλείδι για 4 μέρες όπως όρισε η κυβέρνηση δεν επιδοτούμαστε.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης