Η Ζωή δίνει ανάσα ζωής στη Σαμοθράκη για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, 09:42
Η Ζωή δίνει ανάσα ζωής στη Σαμοθράκη για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων
Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 7.00 μ.μ., πραγματοποιείται η εκδήλωση «Σαμοθράκης βήμα» για την οικονομική ενίσχυση της πληγείσας Σαμοθράκης από Φορείς του Ν. Έβρου, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Επαγγελματικά, Κοινωνικά και Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και Συλλόγους της Ομογένειας.

Μία αλυσίδα αγάπης - συμπαράστασης - αλληλεγγύης σχηματίστηκε και μεγαλώνει καθημερινά!
Από τους καλλιτέχνες που στηρίζουν αφιλοκερδώς την εκδήλωση, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείψει η διεθνώς αναγνωρισμένη (δείτε εδώ) Σαμοθρακήτισσα μουσικοσυνθέτις Ζωή Τηγανούρια, δείχνοντας έμπρακτα την αμέριστη συμπαράστασή της. Εξάλλου, έχει δείξει πολλές φορές και ποικιλοτρόπως την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τη γενέτειρά της.

Μεταξύ αυτών, μελοποίησε τους στίχους - αφιερωμένους στο νησί - του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου και προέκυψε το Παραδοσιακό τραγούδι «Σαμοθράκης βήμα» (ακούστε το εδώ), το οποίο ασφαλώς δεν θα λείψει από την εκδήλωση.

Κι όπως δήλωσε η μουσικοσυνθέτις στα social media ορμώμενη από τους στίχους του τραγουδιού «Θέλω η Σαμοθράκη μας να παραμείνει το “Ροδόσταμο της Θράκης”» …

Μαζί της θα ερμηνεύσουν ο Κώστας Τηγάνης – ο ερμηνευτής του τραγουδιού δισκογραφικά- καθώς κι ο Βασίλης Χιτζής, και θα τη συνοδεύουν ο Γιάννης Σαριανίδης στο πιάνο και ο Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα/κρουστά.

Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης αφιλοκερδώς το αξιόλογο μουσικό σχήμα «Σολάτρεις» με τους Δημήτρη Κανίδη, Δανάη Καλογιάννη, Β. Κουτσονά και Γ. Μπυράκη.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 7.00 μ.μ.

Να είστε όλοι εκεί!!!


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, 09:42