Οι μαγευτικοί Tindersticks, αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, έρχονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην καρδιά του καλοκαιριού, το Σάββατο 13 Ιουλίου και μας υπόσχονται μία μοναδική βραδιά!
 
O frontman της μπάντας, Stuart A. Staples αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του χώρου και αυτής της συναυλίας, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, χωρίς να αποκαλύπτει το set list της βραδιάς, υπόσχεται μία βραδιά- αναδρομή σε όλα τα χρόνια της 27χρονης πορείας τους. Μας δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:
 
«…Δεν θα παίζαμε πουθενά εφέτος, αν δεν είχαμε την πρόταση να έρθουμε στην Ελλάδα και να παίξουμε στο Ηρώδειο …αναγνωρίζουμε ότι είναι μεγάλο προνόμιο και τιμή για κάθε καλλιτέχνη …θέλουμε να είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά…
Έτσι στο Ηρώδειο θα παίξουμε τραγούδια από τα 27 χρόνια της πορείας μας και σίγουρα μερικά από το πρώτο άλμπουμ. Δεν μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή, καθώς πρέπει να χτίσουμε ένα set list που θα μας ικανοποιεί, στις πρόβες που θα προηγηθούν της παράστασης, αλλά και θα δομηθεί από τη σχέση που θα δημιουργηθεί τη δεδομένη στιγμή με το κοινό…».
 
Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και οι Tindersticks θα ανέβουν στην σκηνή στις 21:00.
 
Band Members
Stuart A. Staples, David Boulter, Neil Fraser, Dan McKinna, Earl Harvin Jr., Stanley Staples
 
Οι Tindersticks θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019
 
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης