Η 19χρονη Ελληνίδα pop star, Stefania, ένα χρόνο μετά τη μοναδική εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, που χάρισε στην Ελλάδα την 10η θέση, «εισέβαλε» στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, κάνοντας εκπληξη στον Νίκο Μουτσινά με έναν ευφάνταστο τρόπο.

Η Stefania, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας της Ελληνικής κριτικής επιτροπής τη βραδιά του φετινού μεγάλου τελικού της Eurovision, εμφανίστηκε ξαφνικά στο video wall της εκπομπής, όπου έδωσε ξανά το 12άρι, με μια ανατροπή. Αυτήν τη φορά έδωσε τους 12 πόντους στον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Μουτσινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος έκπληκτος, υποδέχτηκε τη Stefania στο πλατό, η οποία έκανε είσοδο τραγουδώντας το νέο της τραγούδι «You lost me». Το «You lost me» που μόλις κυκλοφόρησε είναι μια δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου μαζί με τους Elke Tiel, Stas Swaczyna, Daniël van der Molen ενώ μέρος των στίχων και της μουσικής έχει γράψει η Stefania και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά.

Οι δυο τους, μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη βραδιά της Eurovision, για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Stefania στην Ολλανδία, αλλά και για την ταινία που πρωταγωνιστεί, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο και θα κυκλοφορήσει τέλος του χρόνου στο Netflix. Η Stefania εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπησει ξανά την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision και όταν ο Νίκος Μουτσινάς έθεσε το δίλημμα της εκπροσώπησης της Ελλάδας ή της Ολλανδίας, η Stefania χωρίς σκέψη είπε ότι θα διάλεγε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης