Η Διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ στο θέατρο Βράχων την Τετάρτη 15 Ιουνίου μας ταξιδεύει απ’ τους πολιτισμούς της Μεσογείου ως τα πέρατα της οικουμένης, ερμηνεύοντας με την θεσπέσια φωνή της τραγούδια σε έντεκα διαφορετικές γλώσσες.

Η σπουδαία καλλιτέχνις εκφράζει τους πόθους, τα πάθη, τις μνήμες, τις προσδοκίες, τους έρωτες και τους ξενιτεμούς των λαών της Μεσογείου και όχι μόνο, αποδίδοντας μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της Ελλάδας, της Κύπρου, του Ισραήλ, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Μάλτας, του Λιβάνου, της Κορσικής, της Αιγύπτου, ενώ απλώνεται ως τον Πόντο, τα Βαλκάνια αλλά την Αμερική. Η ζεστή, αισθαντική χροιά της φωνής της μεταλλάσσεται σε κάθε τραγούδι και σε κάθε γλωσσικό και ψυχικό ιδίωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη συνοδεία ενός εξαίρετου μουσικού σχήματος, η μεγάλη  Σοπράνο περιδιαβαίνει αισθαντικά ανάμεσα στα παζάρια της ανατολής, τις ακτές της Κορσικής και τα ενετικά κάστρα, παρασέρνοντας μας σε ένα ταξίδι συναισθημάτων και χρωμάτων, διαποτισμένα από τη θαλασσινή αύρα της Μεσογείου, που ως μήτρα δημιουργίας και λίκνο πολιτισμού γεννά τραγούδια και τα ταξιδεύει ως τις άκρες της Γης.

«Πρόκειται για μία συγκλονιστική μουσική διαδρομή που έχει τις ρίζες της, στην πατρίδα μου, την Ελλάδα, ταξιδεύει σε όλα τα λιμάνια της Μεσογείου, μιλά για τις ιστορίες των λαών, που μας ενώνουν και καταλήγει σε μια περιπλάνηση στον κόσμο» τονίζει η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια.

Στη συναυλία συμμετέχουν, η νεανική χορωδία της Λεοντείου Σχολής της Νέας Σμύρνη, η Γυναικεία Χορωδία «Νηρηίδες» και η παιδική – νεανική Χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, η Νεανική Χορωδία του Αθηναϊκού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Αλεξάνδρας Μητσοπούλου και το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Ωδείου Νικόλαος Μάντζαρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν οι μουσικοί:

Ηλείας Υφαντίδης – ποντιακή Λύρα
Κατερίνα Λιάτα – πιάνο
Αλέξανδρος Χαλάψης – Βιολί
Αλέξανδρος Χαραλάμπους -Τσέλο
Κώστας Σαρδέλης  – Κοντρα Μπάσο
Μιχάλης Σουρβίνος – Κιθάρα ,μαντολίνο
Νίκος Νταρίλας – Κρουστά
Βασίλειος Μαντούδης – Ακορντεόν

Γενική είσοδος: 15 €
Φοιτητικό / Ανέργων: 12 €
Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν
Προπώληση εισιτηρίων: online στο ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 2107234567 και στο εκδοτήριο της TicketServices στην Πανεπιστημίου 39.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης