Μετά την επιτυχημένη περιοδεία σε πόλεις και βουνά, το μοναδικό one woman show της Σοφίας Κουρτίδου  «Εξών Φρεξών» ανεβαίνει στην ανοιχτή σκηνή του Lunar Space, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι η Ελληνίδα μάνα θα την αφήσει ήσυχη χωρίς παρεμβάσεις…

Η Σοφία Κουρτίδου είναι «Εξών Φρεξών» και μας καλωσορίζει στον πλανήτη της. Έναν φανταστικό κόσμο, όπου όλα τα απίθανα είναι… πιθανά. Σε αυτό τον κόσμο, ο βήχας γίνεται μελωδία, το αντισηπτικό είναι μουσικό όργανο και μια φωνή μετατρέπεται ζωντανά σε ολόκληρη ορχήστρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πάντα είναι διαφορετικά. Μέχρι και ο Michael Jackson τραγουδάει σε παραδοσιακό πανηγύρι, ενώ η Shakira στήνει πάγκο στη λαϊκή. Μια «φανταστική» μπάντα, οι Αφανείς, παίρνουν ζωή μέσα απ’ τη φωνή και τη φαντασία της Σοφίας Κουρτίδου, δημιουργώντας έναν εξωπραγματικό πλανήτη που δεν υπάρχει!

Ένα εξωφρενικό one woman show! Μια συναυλία χωρίς μουσικά όργανα, όπου με live looping και ζωντανά εφέ η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα, ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι stand up comedy; Είναι μουσική παράσταση; Είναι ό,τι πρέπει ή ό,τι να ‘ναι; Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης