Μετά τη σταδιακή κυκλοφορία πέντε ιδιαίτερων singles μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, η Σύλβια Ευθυμίου, το κορίτσι που γεννήθηκε στην πανέμορφη Πάφο και ήρθε στην Αθήνα για να τελειοποιήσει τις σπουδές της στη μουσική, κυκλοφορεί το πρώτο της EP τόσο ψηφιακά όσο και σε cd!

Έχοντας προσθέσει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα «Έκτη Ώρα» και «Μια Λάθος Εποχή», παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δουλειά, πάντα με συνέπεια στον προσεγμένο στίχο και στην άρτια μελωδία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ερμηνεία της Σύλβιας γεμάτη συναίσθημα και νοσταλγία, μετατρέπει τους στίχους σε εικόνες και μας ταξιδεύει γλυκά και μελωδικά! Τόσο μέσα από τα ηχογραφήματα της όσο και από τις live εμφανίσεις της, η Σύλβια έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα κοινού που την ακολουθεί πιστά κι έχει αποδείξει ότι είναι μια επαγγελματίας με τεράστιες φωνητικές δυνατότητες. Δίπλα της στη μέχρι τώρα πορεία της ο εξαιρετικός Alex Papadiamantis, που με τις άρτιες συνθέσεις του και με τη συνεργασία εξαιρετικών στιχουργών, της έχει προσφέρει μια σειρά τραγουδιών που δεν έχουν ημερομηνία λήξης!

Στο πρόγραμμα εκτός από την παρουσίαση των τραγουδιών του δίσκου θα είναι κοντά μας αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνεργάτες και φίλοι της Σύλβιας που θα τραγουδήσουν μαζί της παρέα αγαπημένα γνωστά τους τραγούδια κάνοντας τη βραδιά γιορτινή.

Γιάννης Σαββιδάκης
Λευτέρης Πλιάτσικας
Γιώργος Βάνας
Πολίνα Πρελορέντζου
Jhon Sarhianakis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

στα τραγούδια της Σύλβιας αλλά και των καλεσμένων θα παίξει η μπάντα Sylvia Alex & the Band

Τετάρτη 13/12 στις 21.00

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289

(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

κράτηση στα τηλέφωνα του HolyWood Stage

Τηλ.: 2109700418 & 6942657651 & 6945314316

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης