Η Rihanna μέσω του οργανισμού «Clara Lionel Foundation» πήρε την απόφαση να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη του πλανήτη κόντρα στον κορωνοϊό.

Τα χρήματα θα πάνε σε τράπεζες φαγητού που διοργανώνουν συσσίτια για ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τον ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, θα προμηθεύσει με τεστ για τον κορωνοϊό χώρες όπως η Αϊτή και το Μαλάουϊ, όπως επίσης και τον εξοπλισμό αυτών και άλλων των χωρών. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την αγορά υγειονομικού υλικού για νοσηλευτικό προσωπικό και διαγνωστικά εργαστήρια που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον ιό που στερεί τη ζωή σε χιλιάδες ανά τον κόσμο.

Μέρος του μεγάλου ποσού θα πάει και σε ιατρικές εταιρείες και εργαστήρια ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες για την εύρεση ενός εμβολίου κόντρα στον κορωνοϊού.

«Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο σημαντικό να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και να παρέχουμε βοήθεια σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Εκεί που δέχονται τα ευκολότερα χτυπήματα από την πανδημία», ανάφερε η Γενική Διευθύντρια του Clara Lionel Foundation.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης