Οι Rebetien συναντούν τους αγαπημένους φίλους τους στο «Ίλιον Plus», στην Αθήνα, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Ερμηνεύουν τραγούδια και σκοπούς από το ρεπερτόριο της ρεμπέτικης και σμυρναίικης μουσικής, με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική προσέγγιση αλλά και νέες πρωτότυπες συνθέσεις από τη δισκογραφική τους πορεία. Μέσα από το μουσικό αφήγημά τους, οι Rebetien μάς ταξιδεύουν στον χώρο και στον χρόνο, μεταδίδοντας τη μουσική παράδοση του αστικού λαϊκού τραγουδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάθεση για πειραματισμό στη σύνθεση και στην ενορχήστρωση σημαδεύει μια διαφορετική αισθητική προσέγγιση των ήδη γνωστών ακουσμάτων. Το μεγάλο φάσμα του ρεπερτορίου και η εκφραστική δεινότητα των μουσικών είναι ικανά να μεταβάλλουν το μουσικό κλίμα από ατμοσφαιρικό και νοσταλγικό έως άκρως δυναμικό και διασκεδαστικό.

Αυγερινή Γάτση (ακορντεόν, τραγούδι)
Φώτης Βεργόπουλος (μπουζούκι, τραγούδι)
Κωστής Κωστάκης (κιθάρα, τραγούδι)
Γιάννης Ζαρίας (βιολί, μπαγλαμάς)
Γιάννης Κάτος (κοντραμπάσο)
Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Info:

Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.
Εισιτήριο: 8€ – Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπίρα / κρασί) ή 8€ (ποτό).

Για τη διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου / Ώρα έναρξης 21:30

«ΙΛΙΟΝ plus», Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης