Οι Pagan live στο Κύτταρο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 10:48
Οι Pagan live στο Κύτταρο

Oι Pagan παρουσιάζουν ένα διονυσιακό live στο Κύτταρο στις 27 Οκτωβρίου. Εκστατικοί ρυθμοί, αρχέγονες και σύγχρονες φωνές, γήινες και συμπαντικές μελωδίες, δράμα και μυσταγωγία αποτελούν τα βασικά συστατικά της μουσικής των Pagan συγκρότημα που συνδυάζει τον προοδευτικό ήχο (progressive) με έντονα στοιχεία από μουσικές παραδόσεις (ethnic, world, folk). Η σκηνική τους παρουσία είναι εμπλουτισμένη με θεατρικά στοιχεία και φωτισμούς που δημιουργούν ένα μοναδικό μυσταγωγικό θέαμα, που υπόσχεται να κάνει το πρώτο τους live στο Κύτταρο club στις 27 Οκτωβρίου, μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Θα παρουσιάσουν τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και παραδοσιακά κομμάτια, έτσι ώστε να αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας του συγκροτήματος. Μια μουσική παράσταση που συνδυάζει μουσική και δραματουργία, υπό την επιμέλεια της καταξιωμένης σκηνοθέτριας Marlene Kaminsky.

Δείτε το βίντεο:

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν με τίτλο «Κοίτα με» μία δική τους άποψη του παραδοσιακού τραγουδιού «Κοίτα με γλυκιά μ’ αγάπη», του οποίου το βίντεο κλιπ είναι μία ποιητική ταινία μικρού μήκους που σκηνοθέτησε η Marlene Kaminsky και γυρίστηκε βαθιά μέσα στα παρθένα δάση του ορεινού όγκου της Δράμας, εκεί που πιθανόν να γεννήθηκε η μελωδία.

Τους Pagan αποτελούν ξεχωριστοί και καταξιωμένοι μουσικοί: ο Βασίλης Προδρόμου, γνωστός ερμηνευτής και με πολλές συμμετοχές στην δισκογραφία και στη σκηνή, ο εξαιρετικός κιθαρίστας Δημήτρης Μπίζος, ο Μάρκος Παύλου στην γκάιντα, ο Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα, ο συνθέτης και παραγωγός Σταύρος Τσουμάνης ψυχή και εμπνευστής του συγκροτήματος και η εκρηκτική frontwoman των Pagan, ηθοποιός και τραγουδίστρια Έβελυν Ασουάντ, γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της σε παραστάσεις του θεάτρου Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου, που συνδυάζει τα απόκοσμα φωνητικά με τη διονυσιακή υποκριτική τέχνη σε μία μοναδική performance που αιχμαλωτίζει το κοινό.

PAGAN band:
Έβελυν Ασουάντ - Φωνή
Βασίλης Προδρόμου - Φωνή και ακουστική κιθάρα
Μάρκος Παύλου - Γκάιντα και φωνητικά
Δημήτρης Μπίζος - Ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά
Σταύρος Τσουμάνης - Ηλεκτρικό μπάσο, κλασική κιθάρα, programming και φωνητικά
Σωτήρης Ντούβας - Τύμπανα

ΚΥΤΤΑΡΟ live club
Ηπείρου 48 & Αχαρνών 104 39 Αθήνα / Google Maps

Ώρα έναρξης: 22:30 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30)
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 10:48