Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου,  πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ανεβαίνει από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις  μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου VOX, για να παρουσιάσει επιτέλους την ιδανική εκδοχή της αγαπημένης πλέον “Εποχής του Θερισμού”.

Η “Εποχή του Θερισμού”, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ακροατών σε δύσκολες συνθήκες και ταξίδεψε συναυλιακά με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος το χειμώνα, βρίσκει τον σταθερό προορισμό της στο VOX της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση γεμάτη δυναμισμό και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια δύο χρόνων αποχής από τις αθηναϊκές σκηνές.

Τα τραγούδια της “Εποχής του Θερισμού” και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους  θα παρουσιαστούν  με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.

«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της  χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!» Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημιουργούμε μαζί την αφίσα των παραστάσεων της Νατάσσας Μποφίλιου!

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος σας προσκαλούν να στείλετε φωτογραφίες που να σχετίζονται με την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ στο ακόλουθο link https://bit.ly/Share-your-photo-here ως τις 5/1 και να πάρετε μέρος στη σύνθεση της νέας αφίσας των παραστάσεων τους!

Mε την αποστολή τους, δίνετε την άδειά σας να γίνει η φωτογραφία σας στοιχείο της τελικής αφίσας.

LIVE / VOX 2022

Από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

VOX
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
A ΖΩΝΗ 30€
Β ΖΩΝΗ 25€
Γ ΖΩΝΗ 20€
BAR 15€

Η προπώληση ξεκινάει στις 27 Δεκεμβρίου στη viva.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης