Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη δωρεάν drive-in συναυλία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 15:42
Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη δωρεάν drive-in συναυλία

Η εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης δημιούργησε την ανάγκη να διατηρήσουμε τις γνωστές μας συνήθειες, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τους γύρω μας. Τα drive-in που ξεφυτρώνουν διστακτικά αυτή την περίοδο έρχονται να καλύψουν το κενό. Ενώ ήδη είμαστε ενήμεροι για τις κινηματογραφικές προβολές, το πρώτο Drive in Φεστιβάλ διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δράσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου μας. Μπορεί το πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως το φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας θα σημάνει την έναρξη του την Τρίτη 2 Ιουνίου (ώρα 9μ.μ.), με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη drive-in συναυλια.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις» επισήμανε ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και εφέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα σηκώσει την αυλαία στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού, έχοντας στο πλευρό της τον ηθοποιό Παντελή Καναράκη. Θα εμφανιστούν στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, ενώ η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν, με τη διάθεση από το κοινό τροφίμων και φαρμάκων για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Για να παρακολουθήσετε τη συναυλία, πρέπει να προκρατήσετε τη θέση σας από την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο site του Δήμου Γλυφάδας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 15:44