Οι «Μύστες» του Γιάννη Χαλκιαδάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 13:22
Οι «Μύστες» του Γιάννη Χαλκιαδάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τα τραγούδια του πρώτου του προσωπικού δίσκου «Μύστες» αλλά και άλλα αγαπημένα του, θα παρουσιάσει ο Γιάννης Χαλιαδάκης, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Up Stage.

14 τραγούδια με παραδοσιακό ηχόχρωμα αλλά νέα μυθοπλασία ,νέα μουσική αφήγηση της ζωής ,του έρωτα ,της μοναξιάς , της ελευθερίας και του θανάτου, αυτής της μυσταγωγίας της μικρής ζωής.

Ο ίδιος περιγράφει το χρονικό του δίσκου του: «Ήταν εκείνες οι αναστολές που περνούσαν ανάμεσα στις στιγμές μου, καλημερίζοντας υποχρεώσεις και προτεραιότητες… εκεί είδα τα 58 μου χρόνια… Με μιας οι αναστολές χάθηκαν...μετά ήρθανε τ’αερικά, οι δικοί μου ΜΥΣΤΕΣ. Κι έτσι γεννήθηκε μια καινούργια προτεραιότητα.

Ο Γιάννης Χαλκιαδάκης μπήκε στη δισκογραφία σε ώριμη ηλικία γιατί η ανάγκη της έκφρασης του άργησε αλλά έπρεπε να εκδηλωθεί . Να καταγράψει τις μελοποιημένες ιστορίες του και τα όνειρά του. Παραμυθάς εξαιρετικός.

Με δασκάλους του το δημοτικό τραγούδι και τις ιστορίες του Κόντογλου άρχισε να βάζεις μουσικές στις ιστορίες του και να φτιάχνει νέες μπαλάντες.

Συγκίνησε τον Βασίλη Σκουλά, τον Παντελή Θαλασσινό και την Καίτη Κουλλιά που συμμετέχουν στον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο «Μύστες».

Συμμετέχουν στο τραγούδι η Σοφία Ανδριανού, και η Διαμάντη Δαγιάση

Θα τον συνοδεύσουν οι μουσικοί: Πιάνο - Νίκος Πιτλόγλου, βιολί -  Κυριάκος Γκουβέντας, ντράμς - Δημήτρης Κατσίρης, κρουστά - Σίμος Κουφάκης, λαούτο - Γιώργης Ανδρεαδάκης, λύρα - Γιάννης Λεθιωτάκης, κιθάρες - Κώστας Πολίτης, μπάσο - Νίκος Τσαχτσίρης, κλαρίνο - Θωμάς Δρόσος.
 
Ώρα έναρξης: 21.00
 
Τιμές

12 ευρώ με μπίρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
Τραπέζι 16 ευρώ με μπύρα ή κρασί σε τραπέζι
18 ευρώ με ποτό σε τραπέζι
25 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600
www.gialino.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 13:22