Η Κατερίνα Πολέμη το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε διαφορετικούς μουσικούς ρόλους στήνει μια προσωπική παράσταση για δύο βράδια στο μοναδικό Half Note Jazz Club.

Μόνη με την κιθάρα της διαλέγει ελληνικά τραγούδια αγάπης, γνωστά ξενόγλωσσα και δικά της κομμάτια για να σταθεί στην σκηνή μπροστά μας και να ενώσει τις εικόνες που μας έχει δημιουργήσει στην μουσική της πορεία στην Ελλάδα αλλά και στη Βραζιλία. Τραγούδια όπως το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη», αλλά και «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά» παρέα με τα δικά της όπως «Το βαλς του Ορφέα» σε καινούρια εκτέλεση που σε λίγο θα ακούμε από τα ραδιόφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Πολέμη, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι μια «κατηγορία» από μόνη της, αφού την ανακαλύψαμε ως βραβευμένη συνθέτρια αλλά και καθηλωτική ερμηνεύτρια και μας έχει χαρίσει κινηματογραφικά soundtrack, θεατρική μουσική, δικά της τραγούδια αλλά και αισθησιακές ερμηνείες. Χαρακτηριστική είναι η live εκτέλεση τραγουδιών όπως το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη» που ερμήνευσε στην παράσταση «Το Φορτηγό» του Δ. Σαββόπουλου με τον οποίο έκανε πολλές εμφανίσεις και συνεχίζει την συνεργασία της. Λίγες μέρες μετά τις εμφανίσεις της στο Half Note Jazz Club θα βρεθεί πάλι στο πλάι του στο Union Chapel στο Λονδίνο.

Η Κατερίνα Πολέμη έχει ξεκινήσει το συναρπαστικό μουσικό της ταξίδι πραγματοποιώντας παραστάσεις και πειραματισμούς ανάμεσα σε διαφορετικά είδη και γλώσσες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βραζιλία, κάτι το οποίο την καθιστά μια ιδιότυπη μουσικό. Η μουσική της και οι στίχοι της, ξεπηδούν από τη σύγχρονη κουλτούρα των νέων ανθρώπων που κινούνται σε όλο τον κόσμο είτε φυσικά, είτε διαδικτυακά και γράφει στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα πορτογαλικά εκφράζοντας ένα νέο πολυπολιτισμό και αποδίδοντας τον με τρυφερότητα, δύναμη, πάθος και αγάπη.

Το Half Note Jazz Club ο γνωστός αγαπημένος και ζεστός σε όλους μας χώρος είναι η ιδανική σκηνή για αυτή την παράσταση στην οποία η Κατερίνα Πολέμη θα κινηθεί με τζαζ ηχοχρώματα στην φωνή έως γλυκά ακόρντα νέου κύματος στην κιθάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 15€ (με τραπέζι)

      10€ όρθιοι

Κρατήσεις: 210 9213310

Προώληση εισιτηρίων: viva.gr

Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης