O τραγουδιστής -τραγουδοποιός, Νιλ Γιανγκ ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα αναβάλει τα σχέδια για περιοδεία το 2019 για να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση 15 ημιτελών κινηματογραφικών έργων.

Μια από τις ταινίες είναι το ντοκιμαντέρ «Mountaintop» το τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε με θέμα την ηχογράφηση του άλμπουμ του «Colarado», το πρώτο νέο άλμπουμ με τους Crazy Horse από το «Psychedelic Pill» το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σκηνοθεσία του Νιλ Γιανγκ, με το ψευδώνυμο που υπογράφει τις ταινίες του, Bernard Shakey, το 86λεπτο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου, πριν από την κυκλοφορία του L.P.

Οι παραγωγοί περιγράφουν το «Mountaintop» ως «ειλικρινή χωρίς φίλτρα ματιά στη διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου άλμπουμ των Νιλ Γιανγκ με τους Crazy Horse τα τελευταία επτά χρόνια. Καταγράφει το γέλιο, τις εντάσεις, τις διαφωνίες και την αγάπη μιας μπάντας rock & roll που είναι μαζί 50 χρόνια, καθώς τα μέλη της μοιράζονται το πάθος, πρώτα απ ‘όλα … για τη μουσική».

Ο Γιανγκ ανακοίνωσε την επιστροφή των Crazy Horse στο στούντιο τον Απρίλιο και ότι το «Κολοράντο» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με 10 νέα τραγούδια. Εκτός από τις CD και ψηφιακές εκδόσεις του δίσκου, θα υπάρχει και σε διπλό βινύλιο που περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό single που δεν θα ενταχθεί στο άλμπουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης