Κάτι νέο «φυτρώνει» στον Κεραμεικό!

Στον Κεραμεικό (Αγησιλάου 88) άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του ένας νέος εξαιρετικά φροντισμένος πολυχώρος με επιλεγμένες ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες. Οι «Ρίζες-Κεραμεικός» στεγάζονται σε ένα παραδοσιακό διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο, ανακαινισμένο με πολύ μεράκι και γούστο, και λειτουργούν σε τρία επίπεδα: «Πέραν-ουζερί» (στο ισόγειο), «Μουσικό Δωμάτιο» (στον 1ο όροφο) και «Ποτοπωλείο με θέα» (στην ταράτσα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

.Στο «Μουσικό δωμάτιο» του καινούριου πολυχώρου «Ρίζες» στον Κεραμεικό, παρουσιάζονται οι πολύ ιδιαίτερες «συλλεκτικές μουσικές βραδιές» που επιμελείται ο Λάμπρος Λιάβας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναβιώνουν αυτήν την περίοδο τα κέντρα της χρυσής δεκαετίας του 1950, σε μια μουσική παράσταση με την Ηρώ Σαΐα με τίτλο: «Δεν πάω σπίτι μου απόψε!..».

Η Ηρώ Σαΐα συναντά τη Μαρίκα Νίνου, τη Μάγια Μελάγια, τη Μαίρη Λίντα και τη Σπεράντζα Βρανά, σε μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια της περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί της ο Γρηγόρης Βασίλας (ενορχήστρωση, μπουζούκι και τραγούδι) με την ορχήστρα του, Φίλιππος Παχνιστής – πιάνο, Αλέξανδρος Καμπουράκης – ακορντεόν, Γιώργος Φουντούκος – κιθάρα, Γιώργος Βεντούρης – κοντραμπάσο.

info

Αγησιλάου 88 & Σαλαμίνος, Κεραμεικός

κρατήσεις Tηλ: 2110133135

www.rizes-keramikos.gr

Είσ. € 5 / τραπέζι : φιάλη κρασί από € 30 –  bar : ποτήρι κρασί € 6. 

 Ζεστά και κρύα πιάτα. Κάθε Παρ., Σάβ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης