Οι Αθηναίοι Αλκμάν και οι Θεσσαλονικείς Ρεβάνς παρουσιάζουν τις ολοκαίνουριες δισκογραφικές δουλειές τους «Ξανά και ξανά» και «Τσάι στο Παλέρμο», αντίστοιχα, σε μια αυτοσχέδια καλοκαιρινή συναυλία,την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο Χαϊδάρι. Στο μικρό θεατράκι της νέας δημοτικής βιβλιοθήκης (Αίθριο) τα δύο γκρουπ στήνουν μια αυθόρμητη γιορτή, για την επιστροφή στο φυσικό μας χώρο, το έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο live μετά την πολύμηνη καραντίνα για όλους μας! Σηκωθείτε από τον «Καναπέ» και φύγαμε για την «Ουτοπία»!

Σας περιμένουμε
Αλκμάν – ΡεβάνςΑλκμάν

Λίγα λόγια για τους Αλκμάν και τους Ρεβάνς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλκμάν – Ξανά και ξανά (Fishbowlmusictank – 2021)

Οι Αλκμάν κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2021 τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Ξανά και ξανά”. Δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια και μία διασκευή, ένα άγνωστο παραδοσιακό ηπειρώτικο, οι “Σουλιώτες”. Στο δίσκο αυτό προτείνουν τραγούδια γραμμένα στην περιοχή που συνορεύουν η ροκ και η παραδοσιακή μουσική, ενώ ταυτόχρονα, ενσωματώνουν ετερόκλητα μουσικά και εξωμουσικά στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στον πρώτο τους δίσκο: τόσο συνθετικά όσο και ενορχηστρωτικά, συνομιλούν πλέον, πέρα από την παράδοση και τη ροκ, με την κλασική, τη λαϊκή, τη σμυρναίικη, ακόμα και με την λάτιν μουσική παράδοση.

Ρεβάνς – Τσάιστο Παλέρμο (Aganda Music Productions 2021)

Οι Ρεβάνς, έχοντας στις αποσκευές τους ήδη ένα album (“Οι κύκλοι των πουλιών”, εκδόσεις Μετρονόμος 2019), κυκλοφορούν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τσάι στο Παλέρμο» από τις εκδόσεις AgandaMusicProductions. Πρόκειται για έναν κύκλο 11 τραγουδιών, όπου το συγκρότημα παρουσιάζει το ιδιαίτερο μουσικό του όραμα, με το κλαρινέτο και την ηλεκτρική ατμόσφαιρα να διαμορφώνουν τον ήχο του δίσκου. Οι στίχοι είναι αφηγηματικοί, εικονοπλαστικοί και συμβολικοί, έχοντας συνήθως πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπουν και δύο τραγούδια ερωτικών εξομολογήσεων.

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Θεατράκι νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Αίθριο, Χαϊδάρι
έναρξη: 21.30
είσοδος ελεύθερη
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης