H Luz Casal, η «πιο ερωτική φωνή της Μεσογείου» όπως έχει χαρακτηριστεί, η ντίβα που έγινε μούσα του Αλμοδόβαρ, έρχεται το φθινόπωρο στην Αθήνα για να τραγουδήσει στο Ηρώδειο.
Η συναυλία με τίτλο «Amor», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ελληνικό κοινό, ενώ τη διάσημη Ισπανίδα ερμηνεύτρια θα συνοδεύει μία εντυπωσιακή ορχήστρα σολιστών.
Οι θαυμαστές της Casal θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν να τραγουδάει με τη μοναδική φωνή της τα πασίγνωστα «Piensa en mi» και «Un a?o de amor» από την περίφημη ταινία «Ψηλά Τακούνια», που την έκαναν διάσημη διεθνώς, καθώς επίσης και επιτυχίες όπως το «Historia de un amor» και το «18 anos».
Η Luz Casal θα ερμηνεύσει, επίσης, δημοφιλείς ροκ μπαλάντες και τραγούδια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μίας άλλης μεγάλης ντίβας, της Dalida και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό νέα κομμάτια από το τελευταίο cd της «Que Corra El Aire».

Τιμές εισιτηρίων: Άνω διάζωμα 35 ευρώ (παιδικό-φοιτητικό-ανέργων: 25 ευρώ), Γ’ Ζώνη 45 ευρώ, Β’ Ζώνη 55 ευρώ, A’ Ζώνη 65 ευρώ, VIP 75 ευρώ, GOLD 85 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης