Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 21.00 έρχεται στο καταπράσινο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Λεωφ. Κηφισιάς 192, Κηφισιά) για να τραγουδήσει με «Τα χρώματα της Ελλάδας» (Colours of Greece)!!!

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ταξίδεψε εκτός συνόρων – μαζί με 6 εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς – όπου απέσπασε όπως πάντα τις καλύτερες κριτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mετά το Μουσείο Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης , το θέατρο Gatoghan του Λονδίνου, και το θέατρο Alambra του Παρισιού , το Ισραήλ , την Κύπρο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους μουσικούς της συνοδοιπόρους αποφάσισε να παρoυσιάσει αυτό το πρόγραμμα και σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα.

Το μουσικό τους ταξίδι ξεκινάει από τον Νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη και καταλήγει στο σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι όπου φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε αλλά και να σιγοτραγουδήσουμε και τα δικά της «αγαπημένα» μας!

Η συναυλία αυτή έχει παρουσιαστεί σε 4-5 σημεία μόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα (Σέρρες, Πάτρα, Βεάκειο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε τα πρώτα της βήματα ερμηνεύοντας Καβάφη και Ρίτσο γύρω στο τέλος της δεκαετίας του ’70, όμως έλαχε να απογειωθεί τραγουδώντας με πάθος Νικολακοπούλου και Κραουνάκη. Με το «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ» το 1985 η μελαχρινή συνεσταλμένη Άλκηστις, έγινε αυτό που ξέρουμε σήμερα. Μια χίμαιρα μουσικής, ήχων, κινήσεων και ενέργειας. Ένα σκηνικό ηφαίστειο που ξυπνά μνήμες και σου αγγίζει ακόμα και εκείνες τις χορδές που μέχρι να την ακούσεις έμεναν ακούρδιστες.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παραμένει πάντα ένα φαινόμενο προς αναζήτηση. Η άμεση εναλλαγή της από ερμηνεύτρια σε performer, η ρεπερτοριακή της γκάμα και ο πλούτος των εκφραστικών της μέσων δεν θα πάψουν ποτέ να ξαφνιάζουν όποιον τύχει να την ακούσει.

Απ’ τη «Σωτηρία της ψυχής» στο «Βενζινάδικο» κι απ’ την «Όμορφη και παράξενη πατρίδα» ως το «Διθέσιο» η Άλκηστις δεν αφήνει τα μάτια κανενός να φύγουν από πάνω της.

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 12ευρώ
Ειδικές ομάδες: 7 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης