Η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» ανακοινώθηκαν μεταξύ των δέκα χωρών που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2021.

Η Κύπρος εμφανίστηκε ακριβώς στο μέσο, μεταξύ των 16 χωρών που διαγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021 το βράδυ της Τρίτης. Η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το «El Diablo», που έγραψαν οι Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ Ημιτελικό

Ραντεβού στον Β Ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, έδωσαν οι φαν της Eurovision 2021, στον οποίο θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα με τη Στεφανία και το «Last Dance», μετά την ολοκλήρωση του Α Ημιτελικού και την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της 22ας Μαΐου.
 
Οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό από την αποψινή βραδιά είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία.

Οι έξι χώρες που έμειναν εκτός τελικού είναι οι: Σλοβενία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Ιρλανδία, Νορβηγία και Ρουμανία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης