Ο Μaluma, o 25χρονος Κολομβιανός σταρ που έκλεψε την παράσταση στο «Madame X» της Madonna μιας και τη συνόδευε στο πρώτο κομμάτι του δίσκου, «Μedellin» θα έρθει στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις την επόμενη άνοιξη. Πρόκειται ίσως για το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται πως θα μας επισκεφτεί το 2020 και για κάποιους ίσως είναι η συναυλία της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του που έχει τίτλο «F.A.M.E. Tour» ο Maluma θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ και νωρίτερα στην Αθήνα την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Οι λεπτομέρειες για τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας στην Αθήνα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ρεγκετόν και της latin ποπ αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2017 η περιοδεία «Maluma World Tour» έδωσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε 105 συναυλίες. Το 2018, έσπασε ρεκόρ σε όλες τις εμφανίσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ευρώπη με τον F.A.M.E. και το 2019 συνεχίζει την περιοδεία του με sold out συναυλίες σε όλον τον κόσμο.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 18 Οκτώβρη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης