Το δεύτερο single της Κυριακής Δερέμπεη με τίτλο «Έρωτας στο Αιγαίο» από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους της Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε νησιώτικο ρυθμό και αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά που ο Μίμης Πλέσσας  γράφει νησιώτικο τραγούδι και μάς ταξιδεύει στο Αιγαίο  υμνώντας τις ομορφιές των νησιών μας μέσα από τους στίχους της Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γλυκιά Κυριακή Δερέμπεη εκτός από τη ρομαντική φωνή της, «ντύνει» μουσικά το  «Έρωτας στο Αιγαίο» με το σαντούρι της και για μια φορά ακόμη η ταλαντούχα καλλιτέχνις κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το τραγούδι «Έρωτας στο Αιγαίο» με την αισθαντική φωνή της Κυριακής Δερέμπεη είναι το δεύτερο single από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Heaven Art σε σύνθεση Μίμη Πλέσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επόμενο διαστημα θα ακολουθήσει  το τρίτο single και έπειτα ο ολοκληρωμένος δίσκος, ο οποίος θα είναι πολυμορφικός. Τζαζ στοιχείο, σαντούρι, νοσταλγικές μπαλάντες, ήχοι και αρώματα Αιγαίου και πολλές εκπλήξεις μέσα από τραγούδια διασκευασμένα σε δεύτερη εκτέλεση της Κυριακής αλλά και πολλά φρέσκα τραγούδια γραμμένα για την ίδια την Κυριακή, που αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του κ. Πλέσσα σε στίχο της συζύγου του Λουκίλας.

Μουσική: Μίμης Πλέσσας – Στίχοι: Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019,  η Κυριακή Δερέμπεη θα συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία του Μίμη Πλέσσα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Ακούστε το τραγούδι:

 

Δείτε επίσης: Ξεκίνημα της Κυριακής Δερέμπεη με δάσκαλο τον Μίμη Πλέσσα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης