Η μοναδική Ελένη Δήμου, η σπουδαία καλλιτέχνιδα που αγαπήθηκε όσο λίγες από το ελληνικό κοινό για τη μαγική αισθαντική χροιά της φωνής της και την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία, συναντά για μία μοναδική συναυλία στη Γλυφάδα τον ερμηνευτή – αποκάλυψη Θάνο Ολύμπιο που συζητείται όσο λίγοι αυτή την χρονιά για το μεγάλο του ταλέντο, τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και την «πλατινένια» συνεργασία του με το Μίμη Πλέσσα η οποία και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, αλλά η μουσική τους συνύπαρξη σαφέστατα αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός. Δύο διαφορετικές γενιές ερμηνευτών με κοινά χαρακτηριστικά τον ερωτισμό, το πάθος και την ποιότητα ενώνουν ξανά τις φωνές, την δυναμική και τα βιώματά τους δημιουργώντας ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό πρόγραμμα που κατακτά το θεατή από την πρώτη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που την καθιέρωσαν, ενώ ο Θάνος θα συστήσει τα τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με ολοκαίνουργιες συνθέσεις του Μίμη Πλέσσα. Μαζί θα παρουσιάσουν αυθεντικά ελληνικά τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή, καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Γλυφάδας την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην 3η μαρίνα της πόλης. Σημειώνεται ότι η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης