Οι Ed Sheeran, Liam Gallagher, Dave, Doja Cat και Little Simz είναι μεταξύ των τραγουδιστών που θα ανεβούν στη σκηνή της τελετής απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων – Brit Awards 2022, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της Βρετανίας.

Η τελετή, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ζωντανά στο O2 Arena του Λονδίνου στις 8 Φεβρουαρίου, θα μεταδοθεί από το ITV και το ITV Hub και μέσω του καναλιού των Brit Awards στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την απόφαση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου να χαλαρώσει τους περιορισμούς, στη χώρα εξακολουθούν να καταγράφονται περισσότερα από 100.000 νέα κρούσματα του Covid-19 και πάνω από 330 θάνατοι καθημερινά, καθώς εξαπλώνεται η μετάλλαξη Όμικρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επομένως, για να διασφαλιστεί μια ασφαλής εκδήλωση, οι Βρετανοί διοργανωτές ζητούν από τους καλλιτέχνες, τους υποψήφιους και όλους τους καλεσμένους να δείξουν αρνητικό rapid test κατά την άφιξή τους στον χώρο.

Για το κοινό δεν θα ισχύουν μέτρα κοινωνικής απόστασης, αλλά θα τους ζητηθεί να φορούν όλοι μάσκες όταν δεν τρώνε ή πίνουν ή όταν βρίσκονται στις θέσεις τους.

Μεταξύ των ερμηνευτών, οι ράπερ Dave και Simbiatu Ajikawo, γνωστός και ως Little Simz, και ο τραγουδιστής -τραγουδοποιός Ed Sheeran είναι υποψήφιοι σε τέσσερις κατηγορίες ο καθένας.

Ο Liam Gallagher θα επιστρέψει στη σκηνή των βραβείων μετά την εμφάνισή του στην τελετή απονομής του 2018. «Θα ερμηνεύσω το νέο μου σινγκλ Everything’s Electric στα Brit Awards φέτος και θα το εκτιμούσα αν σταματήσετε αυτό που κάνετε και συντονιστείτε για να πανηγυρίσετε» έγραψε ο Gallagher στον λογαριασμό του στο Twitter.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης