Οι θρύλοι της pop, Duran Duran, μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single ‘More Joy! feat Chai», μέσα από το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ «Future Past» που θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου από την BMG.

Special Guests στο νέο άλμπουμ των Duran Duran είναι οι: Graham Coxon, Mark Ronson, Tove Lo, Ivarian Doll, CHAI & Mike Garson. Η παραγωγή του “Future Past” φέρει την υπογραφή των Erol Alkan, Giorgio Moroder και των Duran Duran.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε το τραγούδι:

Σε αυτό το τραγούδι οι Duran Duran βάζουν τη χαρακτηριστική pop ενέργειά τους και οι CHAI, το ανερχόμενο punk girl band από τη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, προσθέτουν μια δόση από J-pop-disco-punk.  Με το «MORE JOY!», οι Duran Duran αποδεικνύουν όλους τους λόγους για τους οποίους εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά συγκροτήματα στον πλανήτη. Με γρήγορους ρυθμούς synths, κρουστά και τα φωνητικά των CHAI δημιουργούν την απόλυτη ευθυμία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι CHAI δήλωσαν σχετικά με την πρόταση να συμμετέχουν: «Είμαστε γεμάτες χαρά. Όταν οι Duran Duran μας ζήτησαν να συμμετέχουμε στο νέο τους τραγούδι, το ακούσαμε και σκεφτήκαμε πως είναι ζωηρό, rock, cool και διασκεδαστικό και μετά χορέψαμε. Προσθέσαμε τις φωνές μας στον ροκ ήχο τους και το κάναμε ακόμα πιο “MORE JOY”. Γιατί είμαστε “MORE JOY”. Σας ευχαριστούμε Duran Duran.»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης